Hakkında herşey romanya vizesi

Wiki Article

Romanya vizesi olanların 565/2014/Eu nüshalı Avrupa Parlementosu’nun verdiği karara nazaran Romanya vizesine mevla olan kişiler Romanya, Kıbrıs, Hırvatistan ve Bulgaristan’da kalmasına onay verilir.

Burada gerekli evrakların sisteme taratılması lazımdır. Yedi Ara sınav Gezim, Romanya ara sınav formu doldurma ve Romanya vize sarrafiyevurusu masnu dair hevesli bindi sunmaktadır.

Romanya vizesi kâmçesi yazarken, kesinlikle tarihin belirtilmesi gerekmektedir. Ad, soyad ve pasaport numarasının taliı dizi gezi tarihlerinin bile kesinlikle arz alması şarttır.

Romanya vize saksıvurusu yaparken özellikle yolculuk nedeni için istek edilen belge ve evrakların tamamlamak bir şekilde toplanmasına behemehâl özen edilmesi gerekmektedir.

Bütün bunlar şehbenderlik yetkililerinin dilek ettiği belgelerdir ve herhangi bir şaibe olmaması gerekmektedir. Bu nedenle Yedi Ara sınav Turizm, size bu mevzuda etraflıca bilgelik verecek, ilettiğiniz belgelerin doğruluğunu ve geçerliliğini de titizlikle denetçi edecektir.

20 yılı fazla bir zamandır dünya çapında görev vermekte olan VSF Toptan, Romanya ara sınav ustalıklemleri konusunda yetkilidir. İşte Yedi Vize Turizm’in hizmetleri de halkçilik ile koordinelidir. Romanya ara sınav sürecini sağlıklı bir şekilde müdür ve Romanya vizesi kısaltmak isteyenlerin beklentilerini en hayır şekilde kontralayan Yedi Ara sınav Turizm, Romanya ara sınav başlangıçvurusu yürekin ne gerekiyorsa yapmakta, sürecin bizzat takipçisi olmaktadır. Sizde Romanya Vizesi Kesinlikle Alınır? Sorusunun cevabını tasa ediyorsanız sadık adrestesiniz.

Seyahat sağlık sigortası poliçesinin aslı ıslak damga ve imzalı fotokopisi ile ibraz edilmelidir

Romanya vize esasvurusu yürekin alınacak termin, ikamete gereğince belirlenecek Rumen temsilciliğine mail ya da telefonla yoluyla ulaşılarak tuzakınabilmektedir.

B Tipi vize: Bu vizeye Transit vizesi denir. Romanya’yı transit geçecek olanlara verilir. Bu zevat Romanya’da mecmu 5 gün konaklama hakkına mevla olurlar.

Biyometrik fotoğraflar 6 aydan elan önceki mümteni ve kişinin son halini yansıtacak şekilde olmalıdır.

) Eğer Romanya ara sınav teamüllemlerini İzmir yahut Ankara’dan gerçekleştiriyorsanız banka anlayış bilgilerinizi gösteren belgelerinizi son 2 ayda almış olmanız lazımdır.

Romanya Konsolosluğu Vizesi alımları konusunda yetki sahibi olan bir temsilciliktir. Tıpkı Romanya Büyükelçiliği kabilinden Romanya Konsolosluğu da Romanya ara sınav mebdevurusu ile müteallik çalışmalemleri yürütmekten sorumludur. Romanya Saksıkonsolosluğu İzmir’de bulunmaktadır.

Evraklarda şaibe olması ya da Romanya Konsolosluğu tarafından ilave belgelerin dileme edilmesi, esasvurunun özetlanma tarihini etkileyecektir.

Yukarıda belirtilen vize kategorilerinden seyahatinize uyumlu olan vize türünde  saksıvurunuzu yapabilirsiniz. Mesleksel, şahsi ve mali evraklarınızla birlikte sisteme gireceğiniz romanya vizesi dosya Konsolosluk vize yetkilileri aracılığıyla incelenecektir.

Report this wiki page